19/7/2019

De Jakobsladder

Het is dit jaar 50 jaar geleden dat de eerste man voet zette op de maan. In het Koninklijk Museum voor Kunst en Geschiedenis gebeuren een paar rare dingen. De Vandiesel Company moet erheen.

Tegelijkertijd ontdekt een man dat zijn vader (een cameraman voor de BRT in 1969) iets te maken heeft gehad met de maanlanding en in Bath (UK) is "overleden'.

Dit roept heel wat vragen op. Is de maanlanding echt gebeurd? Wat heeft de cameraman in het museum gezien of gefilmd? Is de Jakobsladder op de toren van de kathedraal van Bath enkel en alleen een godsdienstig symbool of schuilt er meer achter? Welke rol speelden Broadway, Woodstock en nog een paar andere steden in 1969?

‚Äć

Koop nu

Reviews

Een echte page-turner, echt moeilijk om neer te leggen, je wilt blijven verder lezen omdat het zo spannend is! De perfecte ontspanning voor op vakantie. Het plot zit goed in elkaar met een vlotte en meeslepende schrijfstijl. Kortom, een echte aanrader!

Lies96

Vanderlinden heeft in dit verhaal zijn uiterste best gedaan om het actuele probleem sterk onder de aandacht te brengen en heeft met de benodigde research iets enorm sterks neergezet, wat voor een beginnende Vandiesel-lezer heel goed los leesbaar is en voor de echte fans als een warme thuiskomst zal voelen.

Moon7974

Een geniaal plot, zodanig dat je met vragen over de maanlanding in 1969 achterblijft. Zeer origineel.

Vandervelde