23/5/2015

De Bonsai Collectie

Caroline Cool heeft de Vandiesel Company verlaten om stage te lopen  bij een Londens modehuis. Ze wordt samen met haar nieuwe collega Nathalie naar Parijs gestuurd om er de prestigieuze modebeurs ‘Fame’ bij te wonen. Wanneer Nathalie de volgende ochtend in Avignon vermoord wordt teruggevonden met de schetsboeken van twee topdesigners naast zich, heeft Caroline geen keuze: ze moét de Vandiesel Company inschake- len. In de daaropvolgende dagen wordt er ook een geheimzinnige inbraak gepleegd in een legerkazerne, dus moet ook die zaak onderzocht worden.

Dat is het begin van alweer een spannend avontuur waarbij de Vandiesel Company alles op alles moet zetten om de waarheid te achterhalen: het gaat van Parijs naar Avignon en naar Milaan, om uiteindelijk in Andalusië een verrassende ontknoping te kennen. Wie zit er achter de Bonsai-collectie? En vooral: wat maakt haar de moeite waard om voor te moorden?

Koop nu

Reviews

Na een aantal omzwervingen blijft de Vandiesel Company stevig overeind; dit clubje is toch wel uniek in thrillerland. Het internationale karakter van deze serie zet de deur wagenwijd open voor opportuniteiten.

Guy Doms

Ondanks dat ik wellicht dit boek nooit had gepakt was ik aangenaam verrast en heb ik genoten van de schrijfstijl, de humor, de personages en het verhaal.

Thrillerlezers